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ヨーグルト ヴェリーヌ**Pesto&Tomato Yogurt Verrines

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水切りヨーグルト(又は、グリークヨーグルト)で簡単に、前菜風のヴェリーヌ。
バゲット消費のために、この日は冷蔵庫に眠っていたバジルペストとドライトマトを
あわせて作ってみました。グラスに重ねるだけですが これが!!! とっても美味しくて
オットと子供達に 大ヒットでした^^ バゲットが、ほんとに美味しく食べれますよ~♪

Verrines are individual servings of appetizers served to show off
each layer of goodness. The name comes simply from the French
word "glass" – verre. This layering method means you don't have
to create a your own styled of the dish.

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バゲット、まだまだ焼いています~^^これは少し前に焼いたもの。
ちょっと、ずんぐりしたスタイルです。(焼成前のお粉、すっかり忘れています><)

This is my baguette :) I'd like to eat them with my delicious dip today.

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グラス4個分
水切りヨーグルト 150g
生クリーム 50cc
塩 少々
ドライトマト(オイル漬け) 大さじ6~7
バジルペスト 大さじ6~7
バジル(飾り)

* 生クリームを軽くあわ立て、水切りヨーグルトと塩を混ぜる。
* グラスにドライトマト(オイル漬け)を細かく刻んだもの ⇒
ヨーグルトと生クリームをあわせたもの ⇒ バジルペスト、
トップにバジルを飾って出来上がり。
軽く焼いたバゲットやクラッカー、野菜スティックをディップして食べる。

_______________

serve 4(mini glass)
Greek yogurt 150g
whipping cream 50cc
sun-dried tomatoes(oil-packed) 8-10TS
basil pesto 8-10TS
fresh basil

1. In a small bowl, combine and mix greek yogurt and
lightly whipped cream, and season with salt to taste.
2. Add 2-3TS sun dried tomatoes into each glass and
press down into an even layer.
Then layer 2-3TS each of yogurt and pesto.
3. Add basil to the top. Serve with bread, crackers or veggies.

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カリカリに焼いたバゲをディップしていただきまーす。これからの季節、
白ワインやスパークリングにピッタリ☆ クラッカーや野菜スティックにも
合うんですよ~。火を使わずに出来るので簡単なのもいいですよね♪

They are easy to make and my kids and my husband love
this verrines because they look colorful and great. I used
yogurt, pesto and tomatoes, but I think anything goes
well together- veggies, fruits and cheese, even meat and fish.

Have a good one :)

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有難うございます☆

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by hannoah | 2013-05-14 01:30 | Cooking

自家製パン、スイーツ、おうちごはん☆


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