エッグベネディクトで ワンプレートランチ**Corn English muffins

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先日、久しぶりにイングリッシュマフィンを焼成し、エッグ ベニーを作りました☆
でも、こちらをお店で食べると、2個目は お腹も膨れてきて 味に飽きてしまって・・・
って、我が家だけかもしれませんが^^; おうちランチには、サラダをたっぷり添え、
2種類の味で頂くことに☆ (お店だと、サラダの代わりにハッシュポテトが定番かな)

Eggs Benedict are popular throughout the day, not just for
breakfast or brunch. One weekend, I decided to make my own.


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コーン入りのイングリッシュマフィン、サフ使用です。カットしてみると、
ほとんど見えなかったー^^; もう少し入れても良かったかな~。

This is homemade Corn English muffins. It would be a delicious
tea-time treat, toasted and served warm with butter or filled,
they make a great sandwich.


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ソースを作ると分かるのですが、バターたっぷり!! でも これが美味しいんですよね~。
2個目は、サーモン&アボカドの組み合わせにしました。
サーモンはシンプルに焼いただけです。脂が乗っていて 美味しい!

* エッグベネディクト
* アボカド&サーモンベネディクト
* サラダ
* フルーツ(ぶどう&マンゴー)

___________________________


* Egg benedict
* Salmon & avocado open sandwich
* Salad
* Fruits (grape & mango)


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]

色んな味が楽しめて、美味しくいただきました!!
こんな感じの週末のランチでした☆

Egg Benedict is not difficult dish to make, and requires relatively
few ingredients. Perhaps the most major component is the
Hollandaise sauce.

With a little care you can emulsify egg yolks and butter over a
gentle heat so that the water and lemon juice will incorporate
seamlessly into the the velvety sauce.


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makes 6

AP flour 200g
frozen corn 100g
salt 1/2tsp
sugar 6g
butter 5g
yeast 1/2tsp
water 130g

Knead the dough for 2-3 min (bread machine). The fermentation was
3-5hr in the room temperature.

When the dough is sufficient to make(double size), punch down the
dough and divide it into 6.

Shape into the English muffin, dip each side of the dough balls into
cornmeal to lightly coat them.

Arrange the dough balls seam side down onto a pan or plate that
is dusted with cornmeal. Place English muffin rings on the griddle
and coat the insides with vegetable oil spray. Fill each muffin ring
about ¾ full; cover with a parchment sheet let rise in a warm
environment 30-40 minutes.

Preheat the oven to 420 degrees F.

Put pan on the top of parchment sheet and bake the muffins until
golden brown, 15-25 minutes.

Hope you enjoy them!!!


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by hannoah | 2013-06-06 11:28 | Bread(saf)

自家製パン、スイーツ、おうちごはん☆


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