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焼き立てリュスと カプレーゼサラダ**Caprese salad

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カナダ西海岸は、今週月曜から カンカン照りな毎日。夏空がとっても眩しくて、
こんな日は 皆でビーチに行きたいよね~と、同僚と話をしながら仕事をする毎日^^;
ふと 日本も もう暑いのかな~と思いながら過ごしています。

仕事から帰る時の車中が、とにかく暑い!! 屋外にパーキングしているので仕方ないのですが、
ドアを開けた瞬間 むぅ~っと熱気が>< 帰宅後は、子供達の学校のお迎えに Mちゃん&Nくん
それぞれの習い事や 通っている事に付き合う毎日です。最近は、カナダの学校は年度末な事も
あり、ほんとに毎日がバタバタしています。(北米の皆様、きっと同じだと思いますー!!)

とにかく暑かったので、さっぱりしたものが恋しくて、切って並べるだけのカプレーゼサラダ。
今日は、これに オーブンで焼いたチキン。美味しいバルサミコを回しかけて、いただきました☆

Caprese salad is one of the simplest and most delicious of salads.
It requires only the right ingredients and the right season.


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今日はもちろんパンで!! 週末に焼いていた リュスティック。

I love french bread:) Today my family enjoyed Caprese salad with
Rustique bread. Water volume is so much for this bread, I still need
to continue to make and learn!!


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これから夏にかけて、トマトも美味しくなるし バジルはグングン成長するので、
夏の間 沢山食べると思います!! ほんとに美味しかった☆

I learned that it named for the island of Capri, the salad is actually
found all over Italy and now Canada.


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カプレーゼサラダ、大好きです!!!

With a good quality fresh bread and a glass of chilled white wine, this
makes an excellent summer lunch or, in a small portion with main meal!


日本はもう週末ですね。皆様、是非 楽しい週末をお過ごし下さい。
遊びに来ていただいて、有難うございます。
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makes 4

AP flour 250g
yeast 1/4 tsp
salt 1/2 tsp
water 175g

Knead the dough for 2-3 min (bread machine).

The fermentation was 6-8hr in the room temperature now,
after that keep in the fridge about 10-12hr-overnight.

When the dough is sufficient to make, you could also form individual
mini-loaves. Put loaf diagonally in the room temperature about 30-40min.
Then bake high temp(450F) about 20-25min until golden brown.


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makes 4

tomatoes 4
bocconcini 20 (5/person)
fresh basil 1cup
salt and pepper pinch
balsamic vinegar 25ml
olive oil 40ml

Cut tomatoes into 1/2-inch (1 cm) thick slices.

Cut bocconcini into half.

On serving platter, alternately layer cheese, tomatoes and basil.

Drizzle olive oil, balsamic vinegar, salt and pepper to taste over salad.

Enjoy :)


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by hannoah | 2013-06-07 11:45 | Bread(saf)

自家製パン、スイーツ、おうちごはん☆


by hannoah