コーンたっぷり♪ コーンカンパーニュ**Pain de campagne aux graines et aux maïs


旬のコーンをたっぷり入れた、大好きなカンパーニュ☆
焼き立てなんて、このまま永遠と食べれちゃうくらい 美味しい~♪

8月に入り、一気にお値段も落ち着き 毎日の様に食べています、コーン^^

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カンパは、ハード系の中で一番好き!! どんなアレンジも美味しい♪

AP flour 200g
9 grain cereal 35g
whole wheat 15g
salt 1/2tsp
yeast 1/8tsp
※ fresh corn a lot :D

* Knead the dough for 2-3 min. (with my bread machine)
※ Except fresh corn!!
* The fermentation was 4-6hr (right now such a hot weather)
in the room temperature, after that keep in the fridge overnight.
* When the dough is sufficient to make, you could also form one
loaf. In this point, I added a lot of corn and fold the dough.
(below pic)
* Put loaf in the mold, rising up with room temperature about 30-40min.
* Bake high temp(450F) about 20-25min until golden brown.

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甘~~いコーンが堪能出来るカンパーニュ☆ ついつい味見で食べてしまうのを
ぐっと我慢して^^、お料理と一緒にいただくことに。

後ほど改めて、お料理と一緒に記事にしたいと思います♪

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by hannoah | 2013-08-05 12:16 | Bread(saf)

自家製パン、スイーツ、おうちごはん☆


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